Vilken härlig sommar dag alltså :) Hoppas det håller i sig, denna värme har absolut varit efterlängtad :) Idag vaknade Albin typ kl åtta så vi gick upp sen åt vi frukost när dom andra hade vaknat. Vid halv elva kom moster så cyklade vi ner till arbets... hade möte där idag men han hade tydligen glömt att avboka vårt möte för att han inte var där idag men det hade han glömt så nu skall det bokas ett nytt möte :/ Så det var bara att cykla hem igen.. men det var skönt med en cykel tur Albin somnade jätte gott på både dit vägen och hem vägen. Han älskar att cykla eller rättare sagt åka cykel kansek man kan säga :P Sen kom syster Johanna och vi cyklade till ica maxi och köpte fika sen cyklade vi och fikade ute i sommar värmen det var mysigt Albin tyckte det var kul att krypa runt i gräset och äta smörgåsrån :) och vi hade minnsan en trevlig prat stund med gott om skratt! Sen cyklade vi tillbaka och då ville Albin bada polen" plask plask" Sen cyklade vi till morsan jag fick ett par nya sommar skor av morsan  och byxor och typ en tunika :) Och så fick Albin kläder av mommo också :) Massa sommar kläder det var bra väldigt glad för det tack kära mamma <3 Sen efter det blev det mera plask i polen och sen blev det kvällsmat och tvättstugan har det med blivit idag ja massa massa underbart väder Albin har varit en glad och nöjd kille och knappt sovit ngt idag men ändå jätte glad ... Det är så mkt som händer nu och man gör mer nu när värmen kommit mycket spännadne och nytt som händer :) Längtar tills det blir varmt i vattnet så man kan åka och bada sen skall det köpas spade och strand leksaker till mammas lilla älskling :) Och den 25 blir det stan det skall köpas kläder i fulla lass :) Men jag hoppas på ett en säng som jag ville ha finns kvar och då går det två tusen ditt hoppas hoppas riktigt fin säng :) Nu skall ja krypa ner brevid sonen och se film sen sova ... ser fram imot morgon dagen hoppas vädret är lika fint. Jag och Albin skall umgås med moster Johanna :P och hoppas vi åka ut och hälsa på Albins andra moster lilla Saga :) Natti natti folket.

Idag vaknade Albin kvart i åtta :) När vi gick ner för trappan såg man hur solen lysade in då blev man glad, har verkligen längtat efter varmt och solit väder hoppas de håller i sig och är så här fint länge nu :) Idga var vi borta och hälsade på morsan för att hämta en solhatt jag tyckte det var för varmt med mössa idag och solen tar så in i norden så solhatt behövdes verkligen idag själv har man fått solbränna utav att vara utomhus hela dagen! Sen träffte vi mormmor/mamma igen så gick vi ner till stan för jag skulle ha möte där vid halv ett och Albin fick en korv på stan de tyckte han var gott .. tiden gick sen sa jag hejdå tilöl morsan så tog jag och Albin en promenad i östergravar sen somnade han vid tio i tolv och sov till tre på dagen så han sov igenom hela mötet plus en halv timme innan mötet började sen hann vi ta bussen hem och komma hem sen vaknade han :) Så de blev en lång sova idag och en sova på dagen! En lång han börjar komma in i den vanan nu det är bra speciellt efter som han börjar dagis i aug också. När vi kom hem så stoppa vi i oss mat sen blev det lek på bakgården, utomhus utomhushar vi verkligen spendera dagen så idag blev det mkt frisk luft :) Sen blev Albin en riktig bus- unge ikväll igen :) han är alltid sån glad kille innan sängen då gör han av med all energi som är kvar sen blir han helt slut och somnar som en stock.. det är myssspyss det<3 Sen busade jag med honom han hade en burk som han kastade sen fångade jag den och låt på ngt konstigt sätt och det tyckte Albin var jätte skoh hihi :) Min kära älskade lilla pojk så glad att jag fick honom :D stolt mamma! Nu laddar jag upp alla utomhus bilder från dagen på facebook  :) pusskram // Josefinehultgren..

 

Hejhopp idag har jag och Sandra tvättat det var skönt så nu har man alla kläder rena till mig och Albin igen :) sen var jag förbi gungan idag så Albin fick gunga det tyckte han var jätte kul sen kom de förbi två barn som gungade på gungan brevid och det tyckte Albin självklart var kul att titta på och så frågade dom vad lilla bebisen hette som dom sa och så berättade dom att dom också hade en liten lilla syster hehe dom var söta! Sen så gick vi in igen och efter 40 min typ så var det dags för tvättstugan igen och då tog Oskar Albin åt mig under tiden och när vi kom in igen så hade Albin somnat i Oskars famn :) han var så trött tror till och med att kl var lite efter tolv och då hade han inte sovit ngt alls sen vi steg upp på morgonen .. skall fortsätta med de nu att han sover en lång stund under dagen istället för två korta! sen efter Albin sovt kom Otto så vi begick oss ner till stan och så gick vi och hämtade Saga hemma vid farmmor och frafar sen gick vi och fikade, pratade och hade det trevligt.. Albin var glad hela tiden och sen kom regnet det ösade ner verkligen så de var snabba ryck hem till farmor och farfar med Saga sen efter ngn timme när vi fikat och så vidare! Sen tog jag och Albin bussen hem det var skönt att komma hem till dt torra de var bara att slänga av sig kläderna sen slängde man på sig ett par kortbyxor sen åt jag och Albin mat sedan fick Albin ett varmt bad sen lekte han lite inne i Nova och Owens rum sedan var de dags för sängen, trött var han också av denna dag :) Hoppas det blir fint väder i morgon .. Nu skall jag krype ner brevid sonen och sova natti natti :)

Jag är nyfiken på dig!..

Så jäkla glad alltså äntligen börjar mitt nya liv tillsammans med min kära son. Snart får jag lägenhet här på ön kommer bli så jäkla skönt, jag skall kämpa som en dåre i skolan för att få bra betyg :) Mitt mål är att bli sjuksköterska och leva världens bästa liv med min son:):)