Albin har haft feber toppar hit och dit en längre period nu, jag ringde och kollade om det kanske var dags för en ny till till läkaren men nej det tyckte dom inte. Har han feber till torsdag då behövde jag åka ner för då kunde det vara ngt. hmmm varför kan man inte kolla upp de på en gång när han är så pass sjuk som han är!! Nej stackars min pojk jag hoppas verkligen att han blir bättre i morgon.. han är sjuk hela tiden något galet måste det vara! Han somnade jätte bra utan att bli ammad ikväll i varje fall och han fick i sig en bra måltid gröt innan sängen så glad för att han äter som han skall nu :) Och jag hoppas att natten ger mycket sömn för både mig och Albin så vi är pigga och glada i morgon. Denna dag har inte varit någon toppen dag direkt så håller tummarna för en bättre dag i morgon. Sen är jag så less på detta trista väder vill ha en riktig sommar känsla nu :) Nej nog gnällande nu skall jag kolla vidare sedan sova :) Pusskraaaam alla min kära.

Albin har inte blivit ammad ett dugg idag och middags sovan var kämpig, men han fick drygt en timmes sömn! Men det vart han inte så pigg på han behöver högst tre timmars sömn. Men ätit bra har han gjort idag och det är jag riktigt glad över för det är de som är tanken med att sluta amma sen vill jag ändå sluta innan han blir tolv månader och det blir han om två månader satt! men han behöver mera vanlig mat vilket han inte viljat ha efter som han hellre ville ha bröstet. Sen sa dom på bvc att han kommer minska i vikt om han inte äter mera drf är det bara att sluta kommer vara kämpgt men inne på dag två i morgon tre igentligen men första dagen fick han bröstet under natten inatt blir ingen och så kommer det vara hädan efter .. Kommer bli skönt när han vänjt sig av att bli ammad så han slipper tänka på det hela tiden det har jo varit hans tröst och trygghet men nu får han en trygghet som kommer vara längre :) Man kan jo inte amma i hundra år eller kan kan man väl men tycker inte det är så mysigt faktist inte när det börjar bli ett stort barn en bebis är mysigt så klart :) Och bra för barnet men nu har han ingen nytta av att bli ammad längre. Nej nu skall man väl passa på att få så mkr sömn så möjligt medans min älskade lilla pojk sover := Pusskram

Just hemkommen från landet .. Jag och sonen har varit vid ottilia Hult över helgen. Albin har sovit bra och ätit bra när vi varit  då blev jag glad för han har varit dålih på att äta :( Men i helgen var han jättte duktig jag hoppas det fortsätter så :) Har haft trevligt med Ottilia vi har pratat minnen ja almänt snackat och ätit gott medans mammas lilla plutt låg och sov. Idag är jag rättt slut inte nog med det så har jag huvudvärk på köpet, hoppas det går över snart innan Albin vaknar så man orkar hålla igång ... Idag vet jag inte vad som händer skall nog gå ut på en promenad och gå till lekparken med Albin efter han ätit mat. Sen blir det nog att ta det lungt i morgon börjar det, Albin skall somna utan bröstet för nu skall jag lägga av att amma nu börjar han bli stor kille har viljat innan men det är jätte svårt han blir helt galen om han inte får bröstet men det är bara att kämpa på idag har jag inte ammat honom en ändra gång och han somnade i bilen på väg in till stan så det blev ingen sova till bröstet på dagen idag det var jo bra på förutom att han somnade tidigare än han skulle så han lär bli gnällig innan sängen så han får nog somna vid 7 ikväll istället för kl åtta som han brukar sova för natten. Skall bli skönt sen när han klarar sig utan bröstet vilken han gör men det är jo en vana för honom så det tar jo sin lilla tid att vänja av honom vid det, men när det är klart så hoppas jag att han kommer sova bra utan att vakna någon gång på natten nån gång kommer det jo hända så klart! men inte varhenatt som han gör nu för att äta för igentligen så skall han inte äta på natten utan han skall ha en klok måltid gröt innan det är dags för sängen sen skall han sova hela natten och vara mätt på gröten och välling har han jo aldrig tagit så jag slipper det då lär han sig från början nu. Det är ingen idee att börja med det det n'r han ändå inte skall äta något på natten vaknar han så blir det vatten som gäller om han är törstig.Vi får se hur det går jag hoppas det tar typ tre fyra dagar men jag lär vara helt slut efter som han kommer inte ge sig i första tagen under nätterna dom blir nog värst .. jobbigt i början men skönt för oss båda när han klarar sig utan då han kan komma till ro själv utanmin hjälp det är en trygghet för han själv också :) Igårkväll blev jag helt paff av att han sov så länge utan att vakna av att vila ha bröstet han sov så otroligt gott :) Hoppas han gör det inatt också. Nu skall ja kolla lite tv och vänta på att min kära son skall vakna måste skriva att jag kommer sakna dig Ottilia när du är borta i tre veckor men sen när du kommer tillbaka så blir det min första lediga kväll sen Albin kom den 21 för då blir det utgång .. få se hur jag kommer klara miug utan Albin huuu kommer längta till honom vatje sekund även fast de bara är under en natt hihi :P  

Idag har Albin inte haft feber på hela dagen det är jag jätte glad över, äntligen nu börjar han bli frisk igen.
Har varit på möte idag också och det gick jätte bra .. :) Längtar som tusan till den 9 juli dels för att jag blir arton och för att jag och sonen flytta in i vår lgh här på trädgårdsgatan :) åhhh vad jag
längtar men det går fort. :) Blev en sväng hem till Lina och Nellie också det var trevligt. sen blev det tacos till kvällsmat muuuuummms, Albin han älskar grönsaker mer än  kött de vill han inte ha men gärna majs och ärtor är runda och jätte roliga att stoppa i munnen :P Har faktist inte hänt så mkt idag. Albins första feberfria dag med så han ha väl vart lite gnällig han är väl lite trött efter som han sovit dåligt dom här nätterna:( Men inatt får han ta igen det skall jag också haha.. I morgon skall Albin tilll bvc skall cykla ner som tur är Albin  gillar det jätte mkt, kul och se på allt som man cykla förbi :P Sen händer inte speciellt mkt funderar över att ta en sväng förbi myllan också :) Nu skall jag kolla film sen sova hejsvejs!

Så det blev en dag med att bara ta det lungt. Men vi kom ut på tre promenader sen fick Albin gunga lite nu på kvällen. Han börjar bli piggare och har klarat sig utan alvedon nu innan sängen så jag hoppas jag slipper ge honom ngt nu under natten och att febern går över, så han blir en pigg och glad kille i morgon :) ne ikväll är jag trött så nu skall jag sova så man orkar upp i morgon. nu hoppas jag på en bra natt med mera sömn :)

Albin har haft feber idag igen :( Jag hoppas verkligen att han är frisk i morgon annar blir det att stanna hemma och ta det lungt! Nu sover mammas lilla hjärtegull jag hoppas han sover bra inatt så man kan vara piggare i morgon. Man blir helt slut när man inte får sova klokt på nätterna inte för att man får det helt ändån men nu är det ännu värre när han är sjuk :( Kände just på hans panna och han är inte alls lika kokhet som förut.. så jag hoppas han är frisk i morgon så vi kan dra till klinte med Lina och hennes dotter Nellie :) Nu skall jag se på film och sova man får passa på nu när plutten sover gott än så länge :P Godnatt folket.

Inatt har Albin inte sovit igen och han har haft 39,1 graders feber så min lilla pojk har varit sjuk .. stackare.. Nu sover han gott och jag hoppas hela natten fortsätter så, så man kan få sova klokt inatt :) Idag har man tagit det lungt efter som Albin som sagt varit sjuk! men vi har kommit ut på två promenader och så har Albin gungat lite när alvedonen varit i kroppen och i perioder han har varit mer pigg! Annars har de typ inte hänt mkt alls .. Ikväll blev de paj och lite,  så det blev lite firande på nationaldagen :) I morgon blir de almedalen med Lina,Nellie och ´några Lina känner om Albin är frisk så nu får man hålla tummarna :)

Idag vaknade Albin vid halv sex och skrek skrek åter skrek, han hade ont i magen och jag försökte göra allt för att han skulle komma till ro men de lyckades inte :( stackars min pojk! Så det var ba att gå upp sen åt vi lite frukost och efter ngn timme hoppade vi i badet och då somnade han som en stock på mig i badkaret.. han låg mot mig så hällde jag vatten på hans rygg de tyckte han va så skönt så han somnade gott :) Mamma älskar dig Albin.
Sen tog vi e promenad. och så gick vi förbi en lekpark så Albin fick gunga sen tog vi de lungt i gräset på en filt i skuggan man blev så varm! Efter ngn timme somnade Albin i vagnen då gick jag hem till mamma och åt mat vid henne :P Sen gick vi ut på en proemnad och pratade om allt möjligt.. :) Sen drog jag och så åkte jag, kusin,Oskar och deras barn och Min älskade son så klart till lekparken vid pastavagnen. Det var kul efter ngn timme där så åkte vi till godis affären så nu smskar jag på godis och sonen ligger och sover efter denna dag helt slut är man !!
Pusskram

Idag har dagen lydat så här: Kl halv åtta vaknade Albin vid tio hade jag tvätttid så idag blev alla kläder rena igen :) Sen blev det lekparken med Lina och lilla Nellie det var jätte trevligt, barnen var glada och nöjda! I morgon blir det lekpark igen fast enn anna lekpark skall åka dit med kusin sandra och hennes familj så i morgon blir det en dag där det skall bli kul.. komma ut och göra lite saker det gillar Albin då blir han lagom trött när det är dags för sängen. Gud vad jag längtar till juli när ja och sonen får flytta in i vårt nya hem skall bli jätte kul ... Nu får tiden gärna gå hehe! Nu är det dags att sussa så man orkar upp i morgon , bjuder på några bilder från idag :) Pusskram

Sötisarna ....