Lycka. Fick reda på igår att de blir en tre vi ska flytta till letandet pågår helst ska vi hunnit flytta innan bebban kommer de är skönast då får man allt på sin plats så man hinner landa:=) Älsk e o pluggar han slutar kl 4 idag.

Var nere vit vattnet strax innan tia i morse de va inge folk o de va skönt men sen när kl gick så fylldes det på med folk över allt! Vi ska ner o bada sen när älsklingen kommer hem hoppas det inte e mycket folk då gillar inte att vara bland mycket folk i den här värmen man vill helst vara för sig själv..

Nej nu tänkte jag äta lite glass hehe pussisar<3




Hejsan svejsan :=) Ett liv av glädje!
Älsklingen har fått jobb som bärgare jag är så glad ör hans skulle han kämpar och står i. Lite lite tid för varandra har de väl vart den sista tiden men de får vi göra något åt. vi ska ner o bada när han kommer hem i de ska bli skoj. Och sen fick jag reda på att vi ska flytta till Norrköping med. Större lägenhet hoppas jag :=D    och snart kommer bebban med det är mycket som händer nu tycket jag men de är jo bara trevligt ... Sen har jag själv varit o tagit mej ett dopp det är så otroligt varmt!! Nästan så de e jobbigt. O nu har jag diskat klart o fixat i köket tänkte ta med mejen frukt o vatten o sola lite på fältet så man får lite färg på benen, bleka ut gammla RRRRR (fult) 
Pussisar Josefine sofia hultgren <3







Mysigt bad ställe :=)


Snart kommer vårt kärleksbarn:=)
31 aug<3

<3Du,jag&Bebban<3

Lämgtar otroligt mycket<3


Jag har något världefult som jag adrig änker göra mig av med, jag ska ta hand
om dig den jag älskar mest på denna jord han som betyder allt för mig..
Låt vår kärlek vara stark, låt den vara i resten utav våra liv.
Du är det bästa i mina ögon vad skulle jag göra utan dig?
Du och jag föralltid  mitt hjärta<3


<3Josefine Hultgren älskar sin Orlando Mattias zerihun<3

Josefine Älskar diiiig Mattias Saknar dig jätte jätte mycket as jobbigt att vara själv utan dig och vi har bara varit ifrån varandra i 4 dagar kanske :( men det känns som evigheter, men det kan behövas att komma ifrån varandra lite grann utan saknad kan  maninte veta att man älskar varandra heller <3  Men det va jobbigt redan första natten tillo med när jag sat mej på bussen från norrköping och såg dej genom fönstret ville krama dig mycket  mycket längre :) Du är det bäääääästa som finns vad skulle jag göra utan dig det skulle aldrig funka jag blir svag om du inte skulle finas hos mig. Du får aldrig någonsin lämna mig det skulle jag aldrig klara av jag blir så jävla ledsen när vi bråkar de e jätte jobbigt och det vet jag att du tycker med vi måste sluta upp med det<3 O lill syster ska följa med upp till oss det ska bli trevligt och sen gå på kolmården det kommer hon gilla jätte mycket. Hon e med jävligt jobbig att lämna min älskade söta lilla syster hon e värld mer än allt för mig<3
                                                           Mina älsklingar<<3


Hopplöst! Jävla jobbigt att min älskling inte kunde vara här med mig på Gotland och hälsa på.. Tråkiga och långa långa långa nätter utan honom. jag får mysa med tiger tröjan jag fck av honom :D det luktar oss.. och vårt hem. Saknar dej jätte mkt älsklingen<3 Idag har det vart en sväng på stan träffade Linnea och så hade vi ¨åda med små syskonen vi fikade och gick i äffären, gick till hopp tornet så ungarna fick hoppa sen lekparken. Sen vart det brottom till bussen men de va jätte trevligt vart jätte trött när  jag kom hem så somnade till en stund sen väckte Jennie mig när hon skulle hämta nagellack och Saga skulle leka med babie.. Imorgon ska jag och några tjejpolare till grus och sand o tälta ska grilla bada snacka skit. det ska bli jätte kul man få passa på att hitta på lite nu innan man åka till Finspång igen  trisst att man har flyttat ifrån vännerna:( men jag trivs där jag bor nu med min älskling Mattias och snart kommer vår bebis också i aug. så det är inte så långt kvar .. Tiden har gått otroligt fort tycker jag.. Sen ska det bli tuff tuff tåget  i morgon med Saga och Hilda ville åka det så jag och Linnea får ta o göra det rätt kul när de svänga faktist haha :P  De har varit otroligt varma nätter kan jag säga jennie kom in i natt o hon tyckte nog med de var skit varmt så hon öppnade fönstret och gud vad svalt och skönt det blev! så fönstret öppet hedan efter. Nej tänkte ta att gå ut lite med hundarna kan va skönt att röra på sig lite nu efter allt gott man ätit idag måste nstan sluta upp med det de blir mkt man ska gå ner sen. puss på er alla !!


chiki chiki NaNaN....
chiki chiki NaNaN....
Idag har man inte gjort så mkt. vaknade typ kl 9 hörde inte när älsklingen drog i morse var så jävla trött har inte sovit så bra inatt men ändå ska man vakna så jävla tidigt fast de e jo bra att man gör det ändå. Sen blir dubbelt så mkt slit och vakenhet när man har en bebis:D I varje fall så steg jag upp o åt frukost och såg lite på tv. sen sängde jag mig i ett varmt bad :D sen har jag typ suttit vid datan smsat lite med älsk set lite på tv igen ätit lunch snackat med morsan i tele haha a typ inget. Tänkte faktist ut o gå lite har typ inte varit utanför dörren på tre dagar så jag behöva nog frisk luft o röre på mej lite grannnn kan jag tro. Får väl typ försöka ut o gå en halv timme varje dag, det hade jo varit rätt smart..vi får väl se hur det går med de får väl börja med den planen i morgon. Nu slutar älsk om exakt elva minuter sen e han typ hemma om en halv timme yes ÄNTLIGEN :D naj nu ska jag ta på en film o kolla på sen ska jag mysa med älsklingen pussss & kram.


R.I.P miss you
love you. hoppas du har det bra <3<3<3<3<3<3


hejsan hoppsan:D
Har just gjort paj som står i ungnen, de blev jordgubb och äppelpaj:P hälften hälften älsk vill ha äppelpaj han gillar inte varma jordgubbar men de gör jag så de fick bli hälften jordgubbar och andra delen med äpplen skit bra :D Så nu väntar jag på att den ska bli klar.. och älsk slutar kl hav fyra som alla andra dagar! Så ja sitta i de nye hemmet o gör inte så mkt men jag gillar det här stället. Var vid min nya barnorska för några dagar sen, o i aug så startar det en grupp gör unga mammor sånna som fått barn och sånna som e gravida fast jag får jo min lille i aug, tänkte ta och gå på de så kan man jo lära känna lite folk här i Finspång det hade jo vart kul då har man mycket gemensamt funderingar och sånt och en liten bebis<3 Älsk kommer jo inte vara hemma på dagarna så annars blir jag själv och de blir jo inte roligt i längden. Så de får jag faktist ta och göra ven fast jag e lite byg för sånna grejer! Och sen så ska jag till Gotland i sommar med den lilla skit snack ön! haha måste jo hälsa på familjen och mina älskade vänner som jag saknar så mycket. Jag har jo blivit en liten annan Jossan än den jag var förr det har inte blivit så mkt att umgås med vänner och göra saker längre man ställer om sig som person när man ska bli mamma, jag har jo alltid sagt att mina barn inte ska växa upp på samma set som jag jag önsakar en bra uppväxt något jag inte fick alla studer i mitt liv! och nu ska man själv bli mamma så man kan inte springa runt och göra vad man vill, jag kan sakna fester och alla roliga minnen men jag är glad och lycklig för att jag träffat någon som älskar mig någon jag ska få barn med