Hejhopp, nu är det julaftonskväll och jag och Johnna sitter i soffan framför tv som två kanelbullar :P vi har firat jul vid kusin Sandra med hennes familj, och moster, fredrik, jennie och två till.. ha varit jätte mysigt. Höjdpunkten va när tomten kom så barnen kunde få sina julklappar, så härligt och se dem helt uppspelda och glad :) Albin va en duktig pojke som sa tack till tomten när han fick paket och det va minnsan ett tack för varje paket, hur gulligt är inte de då nawwww.. mammas gull unge. Vi har även ätit god dog julmat och massa annat gott, fick smaka någon likör elr hur de stavas, men den va inte god den naj huuu, Albin ha inte sovit på hela dagen heller så snacka om att han varit trött alltså! tror nog att han fick lite feber sennare mot kvällen .. :( men glad att han hann ha en jätte kul dag med en massa skoj :) dansade runt granen gjorde vi också, Albin gick med några varav runt granen sen fick han dansa med i min och Hannas famn :) När hanna tog över så passade jag på att ta lite kort när dem dansade. Nej denna jul slår allt, en josssan på toppen humör som kommer sova som en stock inatt :)


                                            Detta fick Albin i julklapp 2010

-
Ett mini piano i trä
- En damsugare för barn
- En gå grej som han kan skjuta bollar med.
- En bil som han sitter på och kör.
- stor nalle
- pussel
- böcker.
- byxkor
- strumpr
långkalsonger
- diskställ med massa tillbehör.
- glas.
- godis.
-en stekpanna med tillbehör.
-spargris.
-tågbana med tåg.
-tool kit box
-och en sak som man skriver på och kan sudda ut och måla igen minns inte vad dom heter.





GOD JUL ...

Hej idag har det varit skola, och Albin gick på dagis till kl 3 behövde verkligen ta igen alltså! på hem vägen från dagis halkade jag på arslet jippie första gången i vinter och fler lär de bli kan jag jo säga, men jag skyller på jennies skor för dom e fan farliga alltså haha. sen på kvällen kom mamma och sten förbi och hälsade på .. hon lämnade Albins julklappar sen fick jag och syrran också :) de var två ljusstakar med ljus haha kunde inte vänta med att öppna till julafton så de fick bli på direkten istället haha-- fick hem en amssa fina saker Albin gjort på dagis gud så över lycklig jag blev så kul att spra allt fint han gör, han hade gjort en kotta med massa glitter på och ett rött band som kotten hänger på, hängde upp den i fönstret i köket jätte fint :) sen hade han tagit färg och glitter på en burk som dom gjort en lykta av ... dem hade den på lucia hur fin som helst sen hade han en stooor peppakaka som står Albin på :) hihi gulligt. snacka om att de varot kalt idag gjorde typ ont att vara ute tur att dom inte hade vart ute med dom små barnen på dagis idag.  Nej kl börjar bli sent och i morrn måste man vara pigg till skolan .. Måste ännu se filmen jag fick hem igår .. natti på er :)

Idag vaknade Albin strax över åtta, sen väckte vi Johanna och åt lite frukost sen började vi städa som bara den, vi tog ut allt från klädkammaren och gjorde om de till ett lekrum åt Albin blir så mycket leksaker över allt annars så nu har han ett eget litet rum där han kan leka och stöka runt hehe :P kanske man slipper städa varje dag. Jag vill så gärna ha en trea alltså så man kan fixa ett klokt och fint litet pojk rum åt plutten <3 i jallafall så ringde Jennnie så kom hon förbi en snabbis så som det brukar vara :P sen ryckte jag och Johanna  ihop och sen blev vi vänner igen och nu på kvällen ha vi också haft damp på varaadra och jag kan säga att hon är långdraget som FAN! nog om det, min plutt sussar nu så gott inne i sängen skall också snart lägga mig och se film, för i morgon e de skola så sängen i tid ikväll, men man kan jo inte säga för mkt bruka alltid bli att man kollar film till sent på natten :P nahhj godnatt på er.

Nu är man i stan igen,  idag har jag, Johanna och Albin kastar boll och gömt oss för varandra skit kul,Albin gömde sig bakom gardinen hela tiden :P vad har vi mer gjort då? vi har varit på kvarterskrogen och ätit god mat tillsammans med Lina, Linus, johanna och Albin o Nelllie :) trevligt! sen gick vi hem och Albin han somnade på direkten hur trött som helst de har varit full fart i helgen .. och Albins bajsande har varit bra nu så jag hoppas han har gått upp i vikt nu när vi har bvc besök igen :) så vad gör man nu? sitter och väntar på att filmen skall bli klart så man kan se den :) och i morgon blir de förmodligen tvätta tvätta tvätta, för på måndag blir de minnsan skola och dagis för mig och Albin har varit hemma nu en hel vecka riktigt tråkigt att vara hemma faktist, känns bra och plugga men nu blir jag riktigt orolig för har missat en hel del i skolan nu men jag får ta hem en jävla massa plugg på jullovet så man kommer ifatt alla andra och abolut så eva har arbete från mig som hon kan sätta betyg på, vill verkligen klarar detta nu orkar inte gå på komvux, vem gör det? njaaa drygt som fan. jag måste ända plugga där när jag gått ut skolan så jag kan bli det jag vill bli. så det duger att plugga tre år sen lixom! Idag fick jag ett sms av Ottilias Albins gudmoder, hon har köpt en julklalapp spännande undra vad det kan vara för något hmm? Jag hostar som fan så tror jag går i taket snart Albin har med en jäkla hosta och de ger sömn problem på nätterna inge vidare kul man blir rätt trött kan jag säga och idag fick man ingen middags sova med honom eftersom att han sov middagen på bussen på väg till stan från burgsvik, i jallafall så har denna helg varit kanon, fast inte slut ännu med i morgon . Snart är de jullov också JIPPIE :) julafon vill, vill, vill ha julafton nu :) så Albin kan öppna sina julklappar skall bli så kul att se hur glad han kommer bli för de vet jag att han kommer :) Nej nu skall syrran ha datan så får sluta skriva nu hejdå på er. :)

Hejhopp :) Idag vaknade mammas lilla hjärta kl 9 skönt med lite sovmorgon, men under dagen ha man inte gjort ett dugg typ, Albin va en liten grin pelle också de började med att han halkade sen halkade han en gång till tror de va tre gånger och efter dom tre gångerna så började han gråta över allt verkligen allt som man inte borde gråta över, men berodde nog på att han va trött sen vid halv tolv gick vi och la oss och sov middag i typ tre timmar huuuuur skönt som helst :) Thomas kom hem vid hav fem då drog vi till fiket lr typ vid 6 och kom hem vid halv tio typ :P så vi va borta ett bra tag på fiket, Albin hade jätte skoj kan jag säga :P massa uppmärksamhet av allt folk som var på fiket närmare hemgången blev han lite grining då fick han en glass av någon de va tydligen en mjuta så han skulle vara tyst hehe gull unge men nöjd med den goda glassen de va han de. sen gick vi hem och nu sover han som en stock. :) nu skall jag ladda upp massa fina bilder på facebook :) hejsvejs på er!




hejhopp, idag drog jag syrran och världns bästa son till landet :) skall slappa här över helgen ute b-vilken nästa så långt ut man kan komma :P blev riktigt förbannad nyss ................................................. men sj va man lika omogen! men herre gud ibland spricker det! jävla miffo alltså. nej vad ha man gjort idag jo vi tog bussen ut hit i morse och ikvll åt vi kvällsmat på fiket, trevligt som fan, Albin ville inte riktigt sitta still så han srang runt med en kaka i handen hihi:P se åt han oliver och han tyckte typ om de, min plutt han älskar typ allt men citron e han lite sådär imot blir riktigt roliga minner men ända så skall allt ätas upp haha men jag kan jo lova att ,an blir road under tiden :) nu slappa ja i soffan, johanna badar typ de ha hon gjort i evigheter , thomas han spelar tv spel. han ha typ blivit nörd sa johanna haha! snart blir det film o myse med sonen min:) nu skall ja kolla om de finns ngn vacker bild på Thomas data som kommer med på kvällens bloggande :) smile.
Det fanns de , kolla in mina änglar till sykon<3 wn till ska jag nog kunna rota upp:)






jAG OCH MIN FINNASTE FINNASTE SOOON<3

som vanligt tar de år efter varje gång jag skriver, men nu ha jag tänkt att börja blogga varje dag :) om man nu kan lova de hihi! Idag åt vi tacos hemma vi Hanna panna, hur trevligt som helst. Albin ville åt alla Hannas ömtåliga saker och tv var en höjdare att stänga av när det var som bäst på tv haha. Och självlkart är vi alla förkylda Albin hotar så han spyr och nu gör jag detsamma inge kul alls! Johanna har också åkt på de nu och idag har man känt sig riktig hängig i kroppen och jag hoppas inte att det är feber som är på gång, nu skall jag klaga lite mera, jag har en jävla glasbit i foten som typ sitter kvar sen i helgen gör förbannat ont den har typ växt in för jag har inte sår kvar och de är jo kanske inte så bra. men jag hoppas att de försvinner jag kanske bara är lite öm för jag absolut inte tänka tanken på att de sitter en glasbit i foten ;) Albin sover OCH Johanna ligger och skriver i sin dagbok som vanligt. Kom och tänka på att jag har två dagböcker som ligger kvar vid Mattias när jag flyttade ner till Gotland igen och på ryktens vägar har jag hört att han sålt allt där uppe efter som att han inte bor kvar och sj'lv är man grinig för jag hoppas verkligen kag får tillbaka mina möbler och Albins säng! OCH mina dagböcker lite pinsamt men jag antar att han redan läst dem :( eller de är jag jävligt säker på!!!!!! Går kanske inte göra så mkt åt saken direkt, men han går redan och sprider rykten om mig så de känns jätte kul de där :( Men vem har sagt att livet är lätt. Nu blir det nog sängen för jag är hur trött som helst enbra film att somna in till låter hur skönt som helst. Godnatt på er alla sweet dreams

<3