Hejhopp på er alla:)



Idag vaknade Albin 05:16 då var det bara att kliva upp göra morgon gröt och duka  upp frukost åt en själv.. sen åt vi lite när vi var mätta tog vi ett bad tidigt på morgonen det var mysigt och Albin blev jätte trött så då blev det en timmes sova till sen vart kl 7 /8  på morgonen då gick vi upp igen och då hade pappa, Mona och Rolle stigit upp så det blev morgon kaffe för deras del :P sen fick Albin leka med morfar medans jag diskade :) Kvällen igår var mysig dom kom typ kl 4 5 något där vi pratade och såg på film .. när Albin hade somnat igårkväll lagade jag mat det blev kyckling, ris och currysås jätte gott.. I jalafall sennare idag så åt vi på resturang det var mysigt... Efter det så åkte dom mot nynes dom går nog på båten aldedes strax och skall åka tillbaka till ön. .. faste nu är de inte många dagar kvar tills vi kommer ner till ön och hälsar på.  Albin somnade kl 18:20 ikväll få se när han vaknar igen och vill ha mat.. Nu är det dags för mig att kolla på film sen i säng behöver få så mycket sömn som möjligt känner mi lite seg på dagarna.

Pussochkram.  

    //JosefineHultgren





Idag finns det så mycket att skriva ner men det orks inte. men ngt roligare skall jag skriva istället ...
det är att min kära fader kommer hit idag och Mona o Rolle också dom är snart här. så idag är ja happy dom stannar över natten.. puss på det :)


                                      //josefinehultgren

                                                         HEJ gott folk!


Idag vaknade Albin kl fem på morgonen rätt drygt var otroligt trött, Kan jo bero på att älsk väckte mig halv ett på natten och ville se film hade lovat han de hah men trodde då fan inte att kl skulle vara så mycket han är lite seg så de vart lite bitterhet på mig där ..  men nu sover Albin gott i mamma och pappas säng i jallafall han somnade vid halv 7.  Vid 13 typ så åkte vi till affären och köpte gröt till Albin så han har fruksot i morgon bitti, gröt varje morgon minnsan :) Sen har man pratat med kusin Emelie  och så art det lite cam så hon fick se Albin vår kära son, jätte trevligt var det :) det var jo otroligt länge sedan nu får man ta och hålla kontakten. Sedan så har jag tränat med Albin att sitta upp av sig själv de gick rätt bra han blir stadigare och starkare så det är bara att öva på tillslut så sitter han av sig själv, antagligen lite mer roande för honom. framsteg framsteg every day! Sen har man bokat tvätttid också tvätt hela tiden när man har en liten bebis, bara att tvätta på och se glad ut :D Nej nu längtar jag fruktansvärt mycket till den lilla förbaskade ön skall bli kul att hälsa på allt folk igen!

Kl 21:00 blir det efterlyst helt klar riktigt bra program, som jag säger varje onsdag kanske hehe :P
Och älsk slutar kl 22:00 så försöka hålla sig vaken får man göra dricka te te massor av koppar te de håller mig nog vaken och håller min hals på gott humör har fått jätte ont i halsen utan anledning idag :( gör jätte ont att svälja stackars mig :( HATAR DET! Men men håll humöret på topp josskoss då är livet enklare ..
fniss fniss....

Nu hade jag tänkt att lägga upp en ny stor tidning som älsk kan ställa sina leriga skor på efter han kommit hem från jobbet förstår inte hur dom blir så geggiga han som sitter i en lastbil men ja han går väl ur och kör ngt när han lastar av! sen skall ja diska upp så man slipper ta disken i morgon det gör än bara trött och se massa disk när man kliver upp så tummen ner för det... PUSS&KRAM på mina käraste:)


Hejsanhoppsan!

Igår satt jag och läste och kollade på alla papper som man fått under graviditeten och papprena från kejsarsnittet hur mycket blod man missade mm.. och massa om fostret hur Albin låg hur det gick med vändningsförsöket och ja typ allt stod, det var intressant at läsa har sparat allt så har två plast mappar med massa papper. Det skall Abin få nr han blir stor så kan han läsa hur min graviditet med honom var sånt är jo alltid kul att ha :) har ett papper som Saga målat på i mappen också det bilden målade hon till Albin för den skulle han få när han kom ut minnsan, så lilla moster Saga var också med på ett besök :) Nu sover Albin  också .. undra hur länge den slö focken skall sova idag då? fast han gick i säng sent också så de är vä inte så konstigt, men han sa kl åtta igår vi får väl se om det kommer hända haha! Ne nu blev det tomt i skallen på mig puss&kram 
                      

                          //JOSEFINEHULTGREN

Mycket man vill få gjort, mycket man vil skall hända...
Men aldrig kommer man någon vart.
 
   

            HOPPLÖÖST!



Hejhopp på er alla!


Fyra dagar kvar tills Albin blir sex månader :) och 9 dagar kvar till vi kommer ner till ön :) Happy skall bli skit kul tråkigt bara att det är så få dagar. Jag o hade tänkt att döpa Albin i sommar eller våren blir mycket skönare än att hålla på nu i vinter så kan man vara mer finklädd på sommaren, plus  härligare väder. kollade på jätte söta dopkläder :) längtar till sommaren in i norden.


                                            PUSSKRAM.

                                                          tjennamors!



Idga började älsklingen vid 15:00 och jobbar till 22:00 han har bytt pass och det kändes bra för mig då är han hemma med oss på dagarna och jobbar på kvällen, nästan hela dagen Albin somnar vid 17 18 så han börjar bara två tre timmar innan det är dags för Abin att sova .. Så nu får dom spendera mera tid med varandra :)  i var på banken idag med mitt kort ha gått sönder hade de i fickan så de gick av på mitten duma kort men får ett nytt om tre dagar bra de! sen öppnade vi ett sparkonto till Albin så det dras 100 kr från mitt kort varje månad och då har han drygt 21 tusen när han blir 18 me sen sätter man jo in pengar då och då ändån så de blir jo en mycket större summa :) Tänkte att man tar av dom spar pengarna när han vill ha moppe vid 15 års ålder också men de tyckte inte äslk de kunde vi köpa från lönen :) Men nu var det fixat i jallafall. Tänk om man själv hade mycket pengar på en konto från föräldrarna när man blev arton de hade man viljat specielt nu när man skall ta körkortet allt kostar lixom! men ne ne så ligger det jo inte till för min del vår lilla pojk skall få den bästa bästaste uppväxt han någonsin kan få det skall jag se till här skall vi vara en riktig familj.. Livet kan väl inte vara mer än toppen om man får ha en klok familj och en bra uppväxt utan massa tråkigheter som man själv fått i sin barndom och dom tråkigheterna dom följer med och det kommer dom göra resten utav livet, det glöms inte bort och sen ligger de väl ännu mer skit och skräpar i familjen bortom min nya älskade familj <3
Nu sover i jallfal Albin och kl är 18;:55 tänkte kola lite tv och ta något gtt att äta sen gå och lägga mig skönt att komma i säng i tid så man blir extra pigg i morgon :) Jobbigt när man r trött och inte rokar något. Bev faktist ingen promenad idag attans det får det bli i morgon måste faktist röra på mig nu! och Albin behöver frisk luft varje dag får ta och skärpa mig. Nu blev det kortslutning så får ta och avsluta här puss&kram på alla mina käraste.



                                                     Love my family

Otroligt hur man kan bete sig väx upp människa?
Acepteras det inte så finns ni inte heller så är det bara, inte ett ända svar eller bekräftelse det lovar jag dig har fått nog av sånt här! sätter man inte stop och visar att man verkligen menar allvar så händer samma sak gång på gång. nu är det nog jag har ett utmärkt liv och klarar mig utan denna omogenhet! ändrar mig adrig nu är det nog!

                                                            hejhej


Albin var övertrött igårkväll med helt slut blev man men efter han somnat så va det bara att sova själv så man kan va piggare idag och det är jag också, så ikväll orkar man med att se på film  hoppas bara på att Albin somnar lätt ikväll han måste i säng vid 17:00 annars blir han övertrött men tycker ändå att de är tidigt men men blir tidigare mornar men det gör ingen skada :) Då  'r de lördaf undra vad som hittas på idag? kanske bara ta det lungt eller ut och åka en sväng :p i jallafall så har jag typ ångrat mig med att färga håret blont men kommer typ bli så ändån gud så osäker vill absolut inte bli orange el gul i håret det är fult sen vill jag jo inte ha slitet hår heller för den delen:( ehh vi får se hur det bli i så fall blir det frissan på måndag.. Igår blev det ingen städa som det skulle så får väl ta fram damsugaren och svabben idag istället  Ne nu är det dags att koppla av lite i soffan innan Albin vaknar från sin första sova idag..  och så laddar jag upp två söta bilder på Albin när han inte ens är en timme gammal vi hade just kommit från operastionen in till ett rum där vi låg tre nyblivna mödrar som också fick göra kejsarsnitt men sen fick vi vårt eget rum
pusskram  

                                                  // JosefineHultgren





LOVE YOU

Blev då inget bloggande igårkväll! Abin var en övertrött liten plutt igår så det tog evigheter att få honom att somna sen har det varit lite si och så under natten helt slut idag vill bara sova sova sova i flera dyngn tack :) Ne slut gnällat om det idag är ,min lilla pojk feberfri i jallafall det är skönt skal till affären idag och köpa blöjor sen skall jag städa och tvätta! ytterligen lite gnäll på det också hehe :p  Nu är det bara åtta dagar kvar sen blir lilla Albin hela sex månader helt otroligt... jag är erkligen världens lyckligaste mamma älskar detta liv, absolut stolt över att jag är ung mamma jag klarar detta ansvar det är något som finns i kroppen när man skapades och den dagen man fick veta att man var gravid så mognade man på något set jag såg helt anorlunda på livet allt förändrades verkligen och nu ser dettta underbara liv ut så här har världens bästa son som jag älskar över allt annat på denna jord. Vad mer kan man önska ?? Nu ska jag ta och  duscha byebye // JosefineHultgren




Feber blev det, de  började kl fyra i morse :(
Tidigt i säng ikväll... otroligt trött! 
blir mera bloggande ikväll innan sängen
//josefinehultgren 

Hejhej alla nära&kära :)

Idag har man då varit på bvc med min lilla pojk, och idag var det dags för spruta igen och de tyckte han inte om stackarn:(  Nu är inte nästa spruta förän han fyller ett år bara sex månader kvar tiden går fort ..

. Vikt 3490 vid födsel
. Längd 50 cm vid födsel
. huvudomf 35.
Nu 5 månader och 3 veckor gammal 
. vikt 8455
. längd 69 cm 
. huvudomf 44,3

Så han växer och lägger på sig presic som han skall :) Det är skönt.
Nu är det snart dags för Gotlands resan vi blir nere över en helg,
Men nöjd är jag ändån skall bli kul att träffa alla igen, så tråkigt när man inte ses så ofta pch jag tycket all kontakt försvinner sakta men säker men det är jo vad man själv gör det till men men duger man inte lika bra för att man bor långt bort så är det ändå inga äkta vänner så vad gör man åt saken. Här är livet topen ändån med min kära familj och det kommer byggas upp ett bra liv här också inte en liten ö där alla snackar skit om varandra! :/ Hade i jalladfall sälskap av Amanda till bvc idag det var jätte trevligt :) När vi kom hem från den kala promenaden efter bvc så gjorde vi mat det var gott sen blev de två bullar och ett glas mjölj efter maten också :D och jag säger bara YES YES YES Albin har ännu inte fått feber av vacinet det är jag super glad över hoppas det inte kommer någe feber nu som det gjorde av förra sprutan.. :( Snart är det efterlyst det måste man sjlävklart kolla på det är verkligen ett toppen program helt klart till nytta är det också :) Det var min dag pussochkram //JosefineHultgren.

Du är så barnsligt fager,
precis som en blomma
så fager att mitt hjärta höll på att smälta,
min puls höjdes,
jag trodde jag skulle explodera.
Jag älskar dig. Du är så otroligt vacker
varje ögonblick jag får dela med dig är underbart,
du är så mycket för mig. Jag möter dig i morgomljusets vackra
ögonblick med smak av lukt och evig kärlek. Mitt hjärta kommer
alltid att tillhöra dig, jag kastade nyckeln förta dagen vi möttes
älskar dig i all evighet













Kärleken är väl för härlig :) Snart är det allahjärtans-dag :) Just nu passar jag på att blogga lite medans  mitt busfrö sover,  och Abin brukar bli trött mellan 17:00 och 18:00 så då blir det läggdags för honoms del sen blir det gott framföt tv :p men efter två tre timmar blir man helt slut då blir de dags för sängen för ens egen del också. I morgon är det bvc och läkarundersök... skall bli spännande och se vad vikt,längd och huvud.. blivit  det skilljer nog åt mycket sen sisst jag var på bvc då gäller det att ladda mobilen ikväll så får man skicka sms biljett för att åka buss enkelt fast dyrt för telefon pengarna hehe :p sen kan man jo kanske ta sig en promenad hem så kan Albin vila sin eftermiddags sova tar typ en hav timme att gå så det blir perfekt! Nu har jag bara lite oro över sprutan (vill inte att min lilla gull unge får feber) åhh skall ta och pallra mig ut en sväng idag också då kan man lika bra gå förbi busshållsplatsen och kolla hur bussen går i morgon.. Idag fick jag erbjudande på posten om supermodel baby tänker verkligen göra det, så fina minnen så nu skall Albin bli fotograferad :) vill ha fina kort på oss  också jag kikade in på deras hemsida och det var jätte fina kort som var tagna det är helt klart värt pengarna. pussochkram josefine.



Hejhopp dagen har gått fort på förmiddagen blev det en liten sväng i områdent och så slände jag soporna och på eftermiddagen hade jag och Albin sälsakp med Amanda till affären :) Det var trevligt!  Annars har de knappt hänt något idag  åt lite fruktcocktail  med grädde och glass nyss hehe fuskar lite, jag som tränar magen varje dag :P men fuska måste man få göra ibland!jag dör inte för att jag har en  liten  (hängmage)
På onsdag är det dags för sprutan hoppas inte han kommer få hög feber som han fick av förra sprutan då fick han 40 graders feber och mådde inte alls bra :(  men men det återstår att se man får alltid hoppas på det bästa.
Kommer ladda upp söta bilder som jag tog i affären när Albin provar en keps som står police mini på SKIT SÖT:)
´




Mamma  mini police. så sött <3


                                                           Hejhej!


Idag vaknade Albin kl sex så då var der bara att stiga upp äta lite frukost och klä på honom, Sen lagade jag lite mat när kl ínte hunnit blivit tolv men hungrig vart jag så då steg älsk upp ur sängen den tröttisen:P
Sen har tiden rullat på som vanligt idag med. Vi vart i affären också köpte lite mat och så gick jag till bebis sidan och kolade på kläder :P Det blev tre träjor och två par byxor och en mössa som är både halsduk och mössa tycker dom super bra tunn är den men sen har han luva på jackan och de täcker öron och hals kan inte bli bättre :) Och billigt var de också dom hade rea så ett par byxor kostade typ 40 och tröja 29 kr skit billigt innan kostade varje plag 145 kr så det var ett rikigt kap, hur nöjd som helst så i morgon blir de nya kläder för Albin att ha på sig skojit. Efter vi varit i affären en sväng drog vi till macken tankade bilen ful tank och så blev de rsturan idag igen Albin tyckte det var jätte spännande och kolla på allt folk som satt och åt hehe, mammas gullunge<3
Och sen är de måndag igen en ny vecka! och älsk jobbar som vanligt.. Nu är det bara en vecka och sex dagar kvar tills Albin blir sex månader, så på onsdag nu i veckan blir de läkarundersökning och Albins andra vacin. :) Tänkte ladda upp bilderna på kläderna som köptes idag.




Fanns ett par jätte gulliga hängselbyxor också, nu ångrar jag att jag inte köpte dom ähhh få ta en promenad bort i morgon och köpa dom :) Man kan lika bra passa på när de är billig. Nu ska jag och älsk kolla blåsningen vid åtta och äta fruktcocktail.. Pussochkram // Josefinehultgren.

                                               Hejsvejs.


                                                                  hejhopp



Snrt bär det av till Gotland el den 27 typ :) längtar hihi..  Idag har jag ingen aning om vad som händer, vika tvätt ska jag göra ochsen kan det jo hända att de blir en promenad om det inte är så kalt sen ska jag försöka få med älsk på en promenad om man nu lyckas med de den risken är inte stor men vad gör det med ett försök :p Kan jo passa på att skriva att Albin sonade hur snabbt som helst igår och han har sovit bra under natten han är så snäll på morgonen när han vaknar så lgge han och pratar för sig själv och är hur glad som helst, han brukar rulla till sida så lägger han sg skit nära och börjar klämma på mig eller dra mig i håret som vanligt hihi :p han är hur mysig som helst. Snart blir Albin sex månader också sen är det bara två månader till innan han blir åtta månader snacka om stor bebis hehe tiden har gått så jäkla fort sen första dagen jag fick reda på att jag var gravid, och nu är han redan fem och en halv månad helt otroligt :) Nu ska jag få älskling till liv han ligger på soffan och sover slö focken :p Ne skoja jag låter honom sova liten stund tll hehe //Josefinhehultgren


Vattenläcka lagas idag skönt då slippa man ha vatten som läcker från ett rör i badrummet! fick nyss ett sms från ett okänt nummer herregud tänkte jag vem är de nu som ska jävlas ja som nyss bytt nummer men det var bara älsklingens syster Sofia :) Och så ska jag klippa älsk ikväll när han kommer hem från jobbet eller rättare sagt raka av håret tro jag :p killars hår växer skit fort medans sitt eget växer långsamt som bara den orättvist! hehe.
Och snart vaknar lilla Albin då ska jag sätta igång att laga lite mat. :)

lilla familjen <3

Går dagen va ingen höjdare, tog minnst tre fyra timmar att lägga Albin igår han vägrade verkligen att sova oh tröttarre och tröttare blev han! men till slut kom han till ro och somnade de va skönt men någon tv för min del blev de inte vart rätt slut efter så somnade jag också.. och kl sex skulle han upp och nu sover han gott i vagnen igen. :) Tänkte tya mig en promenad men så många minus så ha ingen lust att gå utan för dörren brrr kalt. Vi ska få gratis pizza på resturangen här i Finsång för att älsk plogade åt dom, och dom öppnar på ett nytt ställe idag så hoppas att de blir käka ute ikväll med Amanda hennes kille  och min kära lilla familj hade vart trevligt.. :) Får hoppas på att dom är lediga ikväll.
Annars händer det inget speciellt idag mer än att tillbringa dagen med vår kära son det är jo det mest härligaste som finns här i världen Älskar vår lilla plutt måste skvallra om att jag är sugen på en till ett syskon måste Albin ha sjäv skulle jag inte klara mig utan mina syskon dom ha alltid funnits där när man behöver dom.
om det blir en tjej så hade Albin och Alexis passat skit bra båda börjar på A men Jennie vill nog ha det på sin unge för mig hon sagt de så det blir dumt att sno. blir de en kille vill ja att han ska heta Aden tror de stavas så inte svenskt namn men jätte fint men Mattias vill typ inte ha de så de får bråkas om hehe men hade varit fint om båda barnen örjar på  A.
//Josefinehultgren

                                                             hej hej
Här om dagen kom jag och tänka på Lassse när vi satt i båten på väg hem från Ronehamn till När. Han hade sin blå tröja på sig och såkörde han runt med båten så kanten var jätte nära vattenytan de gjorde han bara för att retas hehe de var jo jätte läskigt men mamma skvallra om att båten inte kunde välta då vart man lungn :p Det värsta med den där båtresan den sommaren var när vi fick ett samtal om att mormmor avlidit, jag förstod inte så mycket då och tog de inte på samma sätt som jag skulle göra i dagens läge! mamma och Lasse vart ledsen sen sög den dagen rätt hårt. Sen berättade mamma att mormmor hade berättat på sjukhuset att jag va så snäll och duktig som hade borstat hennes hår innan ambulansen kom :) Det blev jag glad över jag var inte direkt berädd på att hon skulle avlida och lämna oss längtade bara efter att hon skulle hämta mig med sin vita volvo :) hon brukte göra det och vi åkte alltid till kyrkogården och satt blommor och vikade med andra tanter ocg själv klart julmusik mitt i sommaren :) Älskade mormmor saknar dig. Sen blev det jo bara värre och värre. på natten efter att vi just varit på mormmors begravning tar Lasse livet av sig inne i sovrummet minns att jag vaknade upp i bilen  och de var polisbilar över allt och att vi skulle åka till Rone mitt i natten men hade ingen aning om vad som hade hänt var mer förvirrande och så va jag så trött! Dagen efter så berättar Sandra ,moster och dom att han hade dött och dom förklarade hur och så vidare.
Han sköt skallen av sig.. har alltid funderatt på att tänk om jag vaknade den där kvällen när de hände och gått in i rummet otroligt glad att jag inte var lättväckt på den tiden. men jag saknar honom så otroligt mkt och de svider att aldrig få veta varför han gjorde så här! det är bara han som vet! minns allt som igår. undra om han ångrar sig ? tänk om han ändå fanns här idag :) miss miss miss<3<3
det där varför är ändå ingen idee att grubbla över !!



Den 15 blir man blondin igen !

Hello!  Albin somnade tidigt igårkväll och vaknade kl fem, men de är vä tidigt att gå upp så uppstigningen fördröjde man lite kl sex är lagom tycker jag efter som att han somnar så pass tidigt då sover han 12 13 timmar på en natt :) mer sömn behöver han inte ...
Igår gick dagen fort fast de gör för det mesta alla dagarna få se hur denna dag blir, vet att jag ska stor städa här hemma sen har jag tvättstugan i morgon sknt och få allt rent och städad lägenhet :) Ikväll blir det nog film med älsklingen efter att Abin somnat hoppas han somnar utan magknip och övertrötthet! det är aldrig kul med en övertrött unge då funkar aldrig något och tar evigheter innan man lyckas få dom till ro, inte roligt :( Den 27 blir det Gotlan det ska bli skoj hälsa på alla nära och kära och visa upp vår underbara son som växt jättemycket sen vi var på ön sisst. hoppas nu bara att älsklingen kan få ledigt påfredag så man kan ta båten på moronen och spendera dagen på Gotland efter som vi bara stannar över helgen så blir det inte mycket tid annars och det är lite surt sen kommer inte nästa reasa bi förän i sommar tråk tråk men villkomma ner i maj när Linnea får barn det måste jag :) Nej du är de dags att ta vara på diseken .. //Josefinehultgren


hejhopp! Idag har det varit tråkigt väder :( så ut och gå ville man inte! vill verkligen att snön ska försvinna, längtar som bara den till sommaren och så längtar jag tills vännen Linnea får sin lilla bebis i maj :)
Albin somnade strax efter 17:00 nu blir de tidiga kvällar för honom och tidigare mornar jobbigt nog! men skönt att kunna ha mera tid på kvällarna ta de lungt och umgås med älsk<3 Nu står han i duschen och kl 21:00 börjar efterlyst det får man inte missa..  Den 15 blir man blond också längtar faktist efter min orginala hårfärg, ville ha hårförläggning med men tror ja får skippa det kostar så himla mycket ringde och kollade upp va en frsörsalong tog i Norrköing och dom skulle ha 4000 så neaeee! Sen ska jag så klart klippa med också :) Och nästa vecka blir det vacinastion för Albins del igen och snart blir vår lilla pojk 6 månader så tiden går snabbt. //Josefinehultgren.
 


Jag har världens bästaste bästaste son.
älskar dig Albin,mattias,zerihun Hultgren<3<3<3

Igår var det en härlig dag jag och Albin va ute och slängde soporna och bokade tvätttid,efter det så vart de en liten promenad de va lagom kalt ute inte så där svin kalt så man håller på att dö, så de va lika bra att stanna ute en liten extra tid och få lite frisk luft, alltid bra :) Sen tod Albin en lång sova på eftermiddagen och när han vaknade var han pigg ochgo och jätte jätte mysig så de blev masssa fina kort på oss <3 Men natten har inte vart den bästa han har vaknat i stort set hela tiden han hade jätte svårt att komma til ro och kunna sova ut han vaknade ständigt! så idag är man trött hoppasatt han sover bättre inatt :)



Jag och min käraste egodel, mamma älskar dig och gör allt för dig
min älskade lillplutt Abin <3 betyder mest på denna jord för mig
och din älskde pappa Mattias.